Tjenester

Hos oss i LA lifestyle jobber vi målrettet for at nettopp DU skal oppnå dine mål, enten det er å komme i gang med trening og kosthold, holde en god form året rundt eller kanskje du går med en spire i magen om å konkurrere i fitness? Uansett mål er vi her for deg! Vi ønsker og pushe deg til å bli den beste versjonen av deg selv, sprenge grenser å oppnå det du kanskje ikke trodde var mulig! Det «umulige» trigger oss, og vi vet du kan få til akkurat det du ønsker dersom motivasjonen er tilstede!


Hvem passer det for?

Webcoaching i LA lifestyle passer for deg som ønsker å skape resultater, gjøre en endring i livet og presse egne grenser. Under ser du bilder av vårt team, og du kan lese mer om hver enkelt coach, og hva de er spesialister. Her kan du finne den coachen som passer for deg ut fra hvilket mål du har.

Hva kreves av deg som kunde?

Vi i LA lifestyle ønsker å skape resultater, derfor er det viktig at du har BESTEMT DEG å gjøre en endring, pushe grenser å bli den beste versjonen av deg selv!

training time
Være villig til å trene som avtalt
follow diet plan
Være villig til å følge en kostholdsplan
realistic goal
Ha realistiske mål (her kan vi hjelpe deg med å utforme mål)
health
At du er frisk, eventuelle sykdommer og skader må du opplyse om!

Hva kan du forvente av oss i LA lifestyle?

Når du signerer kontrakt med oss i LA lifestyle webcoaching kan du forvente deg engasjerte og dedikerte coacher som er opptatt av deg og dine mål. Du kan forvente deg ukentlig feedback på kosthold og trening. Vi kommer også til å justere på kosthold og trening i samarbeid med deg. Kommunikasjon er svært viktig for oss i LA lifestyle! Derfor har vi også en egen facebookside som kun er tilgjengelig for LA lifestyle familien. Der kan dere dele erfaringer, komme med spørsmål, dele oppskrifter og treningsøkter.

Hvordan fungerer webcoaching i praksis?

1.
Som kunde i LA lifestyle får du først tilsendt en helseevaluering og kartleggingsskjema som må fylles ut før coachingen kan begynne! Dette gjøres for at trening og kosthold skal foregå på en forsvarlig måte, samt avdekke tilstander som er viktig å ta hensyn til.
2.
Deretter får du tilsendt trening og kostholdsprogram, dette gjøres ut i fra opplysningene du oppgir i kartleggingen. Samt kontaktinfo til din egen webcoach som følger deg opp underveis.
3.
Hver uke (fredag eller lørdag) skal du sende en ukesmail (du får tilsendt en mal på hvordan den skal se ut, med div. spørsmål som skal besvares) med oppdatering til din coach, hvor du også legger ved vekt og mål og gjerne noen bilder. Du får en tilbakemelding med eventuelle justeringer slik at du er klar for en ny uke!
4.
Denne ukesmailen er viktig, den har flere funksjoner:
  • Oppfølging mot målet for din del som kunde, sikre progresjon
  • Gjør det mulig for oss å følge din progresjon
  • Gi deg feedback og motivasjon
  • Justere på trening eller kosthold dersom det skulle oppstå utfordringer.

Foredraget «Bra Nok!»

"Endring ER mulig!" Mange tvilte på Lene Alexandra da hun i 2008 ønsket å gjøre en endring i livet sitt. Hun kunne valgt å lytte til de eller å stole på sin intuisjon og tro på seg selv. Det hun heller gjorde var å ta sjansen på å kaste seg utenfor komfortsonen og ut i det ukjente. I 2008 tok Lene Alexandra steget hvor hun tok kontroll over sitt eget liv.

Hun gikk fra å være "Glamourmodell" til "Livsstilsentreprenør" hvor hun er eier og leder av sitt eget selskap LA Lifestyle. Siden hun valgte ta kontroll over sitt eget liv og endre retnning i 2008 har hun som forfatter gitt ut boken «Bra Nok!» som også er navnet på foredraget. I 2011 utdannet hun seg som personlig trener og deretter mental trener. I 2016 utførte hun Trinn 3 Assosiated Meta Coach på Coachteam House of leadership.

Lene Alexandra leder treningsreiser og holder egne kurs. Hun brenner for å pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og å jobbe hardt for å nå sine mål. Det handler om å tåle smerte og sprenge grenser. Og grunnen til at Lene Alexandra VET endring er mulig er fordi hun selv har vært igjennom en enorm bevisstgjøringprosess og endring i sitt liv. Hun har ikke bare utdannet seg og lest alt i teorien. Hun har kjent endringen på kroppen og vet hva hun snakker om.

Hun snakker ikke bare om det. Hun gjør det!

Endring kan være spennende og gøy! Det vil alltid være noen som ikke har tro på deg og som forsøker stikke kjepper i hjulene dine fordi de er sjalu for at du faktisk får det til. Ikke la de stoppe deg! Gi faen i de! "Endring ER mulig!" 🎯💪🏻💥😉

I foredraget snakker Lene Alexandra om:

Mot til å tørre å ta sjanser
Viktigheten av å være seg selv
Akseptere seg selv som bra nok

BESTILL
Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 00 Produkt