Om LA
I LA Lifestyle har vi tro på at du er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier og er deg selv. Vi tror at dette vil gi deg god livskvalitet og at du vil prestere bedre på dine ulike arenaer i livet. Vi ønsker å skape bevisstgjøring og dele vår livsstilsfilosofi for å bidra til din vekst både gjennom kosthold, fysisk og mental trening.

Vi har tro på at du har det potensialet som skal til for å gjøre de endringene du ønsker i ditt liv og at du har alt som skal til for å nå dine mål bare du bestemmer deg og er villig til å gjøre det som skal til. Vi ønsker å være der for deg på veien og støtte, backe og pushe deg slik at du kan oppleve mestring og større livskvalitet.

Endringer er utfordrende, men alt er mulig om du virkelig vil det sterkt nok! Og skal du gjennomføre en endring må du utenfor den berømte komfortsonen. Det vil kreve disiplin og viljestyrke, men vi er her for deg.

Vi i LA Lifestyle dømmer ingen og vi er opptatt av å se deg som det mennesket du er. Vi heier på mennesker som tør å skille seg ut og gå egne veier. Gjensidig respekt og felles ansvar er viktig for oss. Ingenting er umulig!

Vi skreddersyr kosthold og treningsprogam i hendhold til hva som er ditt mål.

Sammen vil vi skape resultater !

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 00 Produkt