Home  >>  Livsstil  >>  Menneske eller robot

Samfunnet trenger saklighet og diskusjon for videre vekst, men vi er nok i manko på kjærlighet og heiarop.

Jeg er stolt, rørt og ydmyk over min kjære Lene. Vi har samme passion og drive i livet der vår misjon er å gjøre verden glad og sterk. Vi har kun gode intensjoner for alle rundt oss og KUN det!

Bilde: Lene Alexandra

Bilde: Lene Alexandra

Min kjære er en av de som sliter med ulcerøs kolitt, en betennelsestilstand i tarmen. Noe jeg forøvrig hører flere sliter med, forskjellige typer plager med mage/tarm/oppblåsthet. Lene selv har solid kompetanse innenfor områdene kosthold, trening, livsstil og helse gjennom formell utdannelse og årevis med erfaring med sin egen kropp og tusenvis av kunder. Når hun først gjør noe har hun en tendens til å gå ”all in” og blir best eller blant de beste innenfor det hun gjør. Med kun gode intensjoner ønsket hun å inspirere kvinner til å bli den sterkeste og beste utgaven av seg selv gjennom et bikiniakademi hun kjørte i 2016/2017. Totalbelastningen viste seg omsider å bli for stor for hovedpersonen selv da hun selv konkurrerte i fitness parallelt med å drive et selskap som eksploderte . Det hele endte på sykehuset med oppblussing av den kroniske sykdommen ulcerøs kolitt. Dette har resultert i en endring i Lene sitt liv og selskapet LA Lifestyle sin filosofi, visjon og verdier der de nå fokuserer på glede, helse, og hverdagsmagi. Dette defineres forskjellig fra person til person. Noen ønsker å stille i fitness eller bli best innen sin idrett andre ønsker å ta av seg noen kilo eller få mer energi i hverdagen. Kunden har målet – LA Lifestyle har planen.

Bilde: Lene Alexandra

Min Lene har vært i rampelyset i mange år. I 2008 gjorde hun drastisk endring i livet og ønsket og få mennesker i form og tok PT sertifisering. Som et kjent ansikt er det lett å bli et objekt for diskusjon, på godt å vondt. Denne strategien har Lene på mange måter valgt selv og hun har til tider skapt store overskrifter. Det har ført til utallige leserbrev, kommentarer, slengbemerkninger og meninger av forskjellig art til Lene direkte og i det offentlige rom. Det kan virke som om enkelte glemmer at hun også faktisk er et menneske oppi alt dette, med et følelsesliv. Alt dette har gjort Lene ”bullet proof”. Det vil si det er lite som biter på henne, men det er ikke alt som er like gøy alltid, selv for henne.

Jeg på min side har levd et annerledes annet liv, jeg kaller meg selv for ”bomullsgutten”. Med det mener jeg selv at jeg har vært pakket inn i bomull med trygge og solide rammer rundt hele oppveksten. Jeg har heller ikke vært den som har stukket meg mest frem heller. Jeg har på mange måter alltid vært en i mengden og det kan føles trygt og godt, det er nok derfor de fleste blir der. I 2014 startet jeg for meg selv og da skulle omsider bomullsgutten få litt å bryne seg på som har resultert i at jeg er relativt bullet proof selv, men jeg er nok ikke i nærheten av min kjære enda. For meg å komme inn i ”denne verden” er først og fremst interessant og også veldig lærerikt, jeg følger med fra sidelinjen og observerer hvordan det påvirker min kjære, det gjør ikke alle dere der hjemme som lar fingrene lett skli over tastaturet. Det kan høres ut som om Lene får kritikk og negative bemerkninger hele tiden, sannheten er at de kommer svært sjelden. Jeg og vi veit hvem vi er, hva vi står for og ønsker kun og inspirere verden til å bli glad og sterk og det er vi svært stolte av.

Bilde: Lene Alexandra/Karl Erik Overn

Lene fikk faktisk en personlig melding her om dagen på instagram. ”Er det sånn at du ser ned på mennesker som ikke er glad og sterke”? Ganske fascinerende at noen går rundt å tror at Lene ser ned på andre. Lene har selv opplevd store topper i livet, og med store topper kommer dype daler. Lene veit utmerket godt hva det vil si å være ulykkelig og føle seg svak. Vi liker og tro at de færreste av oss ønsker å være ulykkelig og svak som står i kontrast til glad og sterk. Vårt mål er som sagt å gjøre verden glad og sterk. Og det gjør vi med vår approach med fokus på helse, kjærlighet, balanse, god mat, hverdagsaktivitet og trening. Det er ikke alltid vi nødvendigvis treffer, men målet og intensjonen er å treffe, derfor vil vi beklage om vi støter noen. Noen vil si vi er ekstreme, men med vår egen referanseramme basert på egen erfaring er vi langt i fra ekstreme nå. Vi forsøker å være ekstreme på å finne balanse.

Bilde: Lene Alexandra

Kropp, det er nesten skummelt bare å nevne ordet. Vi tror at god helse blant annet reflekteres gjennom kroppen. Igjen, noen ønsker å ha en lav fettprosent, noen er ikke opptatt av det. Vi vil anbefale mennesker å ligge innenfor en slags referanseramme, ikke for høy, men heller ikke for lavt. Det betyr IKKE at vi dømmer mennesker som er overvektige eller undervektige. Det er alltid en grunn bak og det er vi svært klar over. Igjen, det eneste vi ønsker er å inspirere verden til å bli glad og sterk med et helseperspektiv og her finnes ingen tydelig referanseramme. Hva er god helse, hva er dårlig helse? Hva er glad, hva er sterk? Jeg velger å la spørsmålene stå åpne.

For ca to måneder siden ønsket min kjære og bli med meg på et av mine kostholdsforedrag. Kunnskapsrik og erfaren som henne er ble hun faktisk minnet på å drikke mer vann (noe hun nesten hadde glemt bort) og få i seg mer fiber. Dette sammen med noen små andre endringer hun gjorde har ført til gode resultater for min kjære. Etter en turbulent vår med sykehusbesøk og store smerter i mage er hun nå på bedringens vei. Og det føles veldig godt, både for meg og henne. Hun jobber for å holde kroppen sin i balanse med god ernæring, nok hvile og passelig treningsmengde.

Som nevnt har denne våren vært turbulent, kroppen har vært forstoppet, som en konsekvens av dette har energien forsvunnet og det påvirker igjen humør og sinnstilstand. Lene har ikke hatt det bra denne våren, hun har hatt det kjipt og smertefullt fysisk og psykisk.

De siste to månedene har omstendighetene i Lene sitt liv forandret seg. Ting har skjedd som har ført til handling og endring. Disse endringene har vært svært positive for Lene. Kroppen begynner å spille på lag igjen og det påvirker også humøret. Lene har det bedre enn noensinne.

I går valgte Lene å poste et bilde av hvordan kroppen har forandret seg de siste to månedene. Der dere ser til venstre en kropp som er forstoppet og i smerter, til høyre ser dere en kropp i mer balanse, en kropp som er på vei tilbake. Dette legger hun ut for å inspirere sine følgere at endring er mulig. Lene er svært opptatt av å opptre autentisk og gå foran som et godt eksempel. Da kan dere selv tenke dere hvordan det har vært å være Lene denne våren. Det betyr faktisk mye for henne også, hun er et menneske og ikke en robot.

Fra sidelinjen leste jeg tilfeldigvis over kommentarene på dette instagraminnlegget. Stort sett hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer, men noen få er av en mer negativ art. Dette blogginnlegget er ikke ment for å henge ut noen eller forsvare, men jeg kan forstå om det blir oppfattet slik, da kan jeg ikke gjøre annet enn å beklage, men jeg har et mål med innlegget.

Bilde: Lene Alexandra

Instagramposten til innlegget kan potensielt møte to problemer slik jeg ser det. 1. Det kan virke selgende 2. det kan føre til kroppspress. 1. Selvfølgelig er det selgende, Lene driver med salg, hun har dedikert livet sitt til å hjelpe og inspirere mennesker til endring. Lene er en endringsagent, går foran som et godt eksempel, er en av de mest hardtarbeidende i klassen. Er det urimelig å legge ut innlegg som kan virke selgende? Personlig syns jeg det er flott at det finnes mennesker som Lene som har utviklet et selskap som kan hjelpe tusenvis av mennesker med å forandre livet sitt. 2. Kroppspress. Igjen, jeg syns det er skremmende å bruke ordet kropp. Men målet med bilde er å inspirere til endring, og vi veit mange ønsker endring der ute. Jeg tror en av kommentarene handlet om at Lene er tilbake i en slags fitnessboble. Det kan jeg skrive under på at Lene ikke er. Lene sitt fokus er helse, balanse og kjærlighet. Og hva om hun hadde vært det? Er det galt? Personlig har jeg ingen problemer med at noen ønsker å hugge kroppen sin ut i stein. Folk må få lov å velge hvordan de ønsker å leve livet sitt. Men at Lene ønsker å trives i kroppen sin er naturlig, og hun har sin referanseramme akkurat som du har din.

Menneske eller robot? Min kjære er et menneske med følelser, hun har et stort hjerte og brenner intenst for at andre skal blomstre i sine liv. Hun blir faktisk rasende hvis hun ser og hører noen som snakker stygt om andre. Intensjonene hennes er utelukkende gode.

Min oppfordring. Det er jo nesten fælt å henge seg opp i et par slengbemerkninger på et innlegg fylt av kjærlighet, MEN jeg har en oppfordring, det er enkelte ting jeg også brenner intenst for. Jeg er ikke opptatt av ”å ta” de som slenger dritt rundt seg, jeg er mer opptatt av hva vi bør gjøre. Personlig er vi langt ifra perfekte, hvem er vel det? Jeg respekterer at noen kommenterer slik de gjør, vi veit at kommentarene kommer for en grunn. Personlig sammenlignet jeg meg med alle andre, var frustrert og unhappy for 7-8 måneder siden da jeg selv strevet i mitt eget liv. Da var det lett å ikke unne andre suksess. Jeg sier ikke at menneskene som kommenterer kritisk/negativt/saklig/undrende ikke har det bra med seg selv, vi er jo forskjellige alle sammen. Jeg ønsker bare at folk må tenke seg om før de kommenterer, ofte er det bedre å skrive positive kommentarer og heie hverandre frem, her kan jeg kun snakke av egen erfaring. Det er ikke alltid vi kjenner historien bak, det må vi være klar over.

La oss heie hverandre frem, vi trenger det sårt alle sammen, vi trenger et klapp på skuldra, vi trenger støttespillere, sammen er vi sterke. Jeg er FAN!


204 Comments so far:

 1. Maria sier:

  ❤️Dåkker e GULL❤️Aldri la noen overbevise dere om noe annet! Æ heie på dåkker!

 2. Espen Mathisen sier:

  Når sant skal sies, så trenger vi personer som ser helhet i alt. Om du er overvektig, for tynn og lider av underernæring . Om du ikke finner den balanse i livet som kosthold, nok søvn, aktivitet og en stresset hverdag kan uroe oss som menneske… mange faktorer vi mange tar for gitt. Så har vi janteloven …. Ikke tro du vet bedre. Ikke tro du er best i alt osv.
  Men så har vi de fleste mennesker som bare er som de fleste. Noen lytter og tar innover seg, og noen bryr seg ikke og må hele tiden kommenter negativt. Slik er vi skrudd sammen?
  Så kan vi enten gjøre noe med oss selv, eller la være… it’s up to us
  Når Lene bruker ordet som « å bli den beste utgaven av seg selv» kan det ikke sies bedre . Det er faktisk slik det er . Så enkelt. Det du vil , det får du til. Og det du ikke vil, det får du ikke til.
  Jeg har fulgt Lene i lang tid og vet det ligger mye glede, smerte, urolighet , men også mye stolthet i jobben hun gjør. Denne jenta har gjort noe med seg selv og sin livsstil, mange ville misunne. Men så er Lene skrudd sammen slik at i stedet for fokusere på det som har skjedd så ser hun fremover og hjelper andre i samme situasjon . Når du har vært gjennom ild og vann og fortsatt står oppreist …. Det står det respekt av.
  Dere to skal fortsette å å inspirere de som vil bli inspirert . Resten blir en bra utfordring i hverdagen?
  Dere to har inspirert meg til å ta tak i hverdagen og tenke at jeg også burde bli den beste utgaven av meg selv?
  Mvh
  Espen

 3. Nina sier:

  Det er så fint at noen kan skrive så andre forstår ?

 4. Victoria sier:

  Leste innlegget til Lene på Instagram, og så leste jeg nå ditt blogginnlegg. Som du selv skriver har du et mål med blogginnlegget, og jeg kan ikke gjøre annet enn å lure; er målet at vi lesere utelukkende skal kommentere positivt og med heiarop? Er det ikke rom for å stille spørsmål, være kritisk og undre hva intensjonen er? Hvis det stemmer må jeg ærlig innrømme at det virker særdeles urettferdig av deg og dere.

  Jeg kan heller ikke la være å lure på om dette har noe med Herbalife-oppstyret å gjøre. Slik jeg forstår det mottar Lene kritikk for å påberope seg kunnskap hun nødvendigvis ikke kvalifiserer seg for å ha. For all del, personlige erfaringer har hun naturlig nok, men jeg mener at vi (alle) skal være forsiktige med å formidle egne erfaringer som sannheter for den allmenne befolkning, eller som sannheter for bestemte grupper. Vi bør definitivt ikke frata medisin og annen evidensbasert forskning den viktighet den faktisk har.

  Til slutt vil jeg også nevne at når man velger å uttrykke noe i det offentlige rom, velger å være en offentlig profil og har dette som arbeidssted, bør man tåle spørsmål, og ikke kun stille krav om kjærlighet, heiarop og positive tanker. Og gjør vi feil, eller sier noe som ikke gir mening for mottaker, bør vi tåle at noen sier i fra. Tenk hvor vi hadde vært hvis alle satt som nikkedukker og blindt kjøpte enhver løsning vi ble tilbudt.

 5. suba lube sier:

  2XBRTf This is one awesome blog.Really thank you! Cool.

 6. “I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts in this sort of house. Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am satisfied to show that I’ve a very just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot for sure will make sure to don’t disregard this site and provides it a look on a constant.”

 7. “I’m curious to find out what blog system you happen to be using? I’m having some small security problems with my latest site and I would like to find something more safe. Do you have any solutions?”

 8. This is one awesome blog article.Really looking forward to read more. Great.

 9. CCTV colombo sier:

  I appreciate you sharing this article.Much thanks again. Cool.

 10. Thanks for the article.Really looking forward to read more. Awesome.

 11. Superbet sier:

  Looking forward to reading more. Great article post.Really looking forward to read more. Will read on…

 12. Lingerie sier:

  “Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as the content!”

 13. wow, awesome post.Really thank you! Keep writing.

 14. sex swing sier:

  Im thankful for the post.Really thank you! Really Cool.

 15. Really informative article post.Really thank you! Want more.

 16. Looking forward to reading more. Great blog article.Much thanks again. Really Great.

 17. Very good blog. Really Great.

 18. “I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.”

 19. “Thanks a lot for the blog.Really thank you! Much obliged.”

 20. dmca sier:

  Thank you ever so for you blog article.Really looking forward to read more.

 21. bandar togel sier:

  “Muchos Gracias for your blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.”

 22. “of course like your website but you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.”

 23. Very good post.Really looking forward to read more. Will read on…

 24. gld shop sier:

  “One thing is the fact that one of the most prevalent incentives for using your card is a cash-back and also rebate offer. Generally, you’re going to get 1-5 back in various buying. Depending on the card, you may get 1 returning on most expenses, and 5 back on expenses made at convenience stores, gasoline stations, grocery stores in addition to ‘member merchants’.”

 25. Thanks-a-mundo for the blog article. Awesome.

 26. Thank you for your article. Keep writing.

 27. Looking forward to reading more. Great blog article. Really Great.

 28. Major thankies for the post.Really looking forward to read more. Want more.

 29. Betcity.ru sier:

  “Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates.”

 30. Sugar Baby sier:

  I really like and appreciate your blog.Much thanks again. Awesome.

 31. “hi!,I like your writing so a lot! share we be in contact more about your article on AOL? I need a specialist on this space to unravel my problem. May be that’s you! Looking ahead to look you.”

 32. I cannot thank you enough for the blog post. Great.

 33. “This is very interesting, You are a very skilled blogger.”

 34. I think this is a real great blog.Thanks Again. Cool.

 35. Really appreciate you sharing this blog post.Much thanks again. Great.

 36. Muchos Gracias for your post.Much thanks again. Really Great.

 37. my website sier:

  I really liked your blog post.Really looking forward to read more. Really Great.

 38. “Looking forward to reading more. Great post. Cool.”

 39. “This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!”

 40. “I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Fantastic.”

 41. “It’s really a great and helpful piece of info. I’m glad that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.”

 42. “I and my buddies were actually looking through the good advice on the blog and unexpectedly got a terrible feeling I never thanked the web site owner for those strategies. All the guys came consequently joyful to read them and already have unquestionably been taking advantage of them. Many thanks for genuinely quite helpful and for making a decision on this sort of high-quality things millions of individuals are really desperate to be aware of. Our own sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.”

 43. Really enjoyed this blog post. Awesome.

 44. I truly appreciate this post.Really thank you! Cool.

 45. leg massager sier:

  Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

 46. I value the post.Really looking forward to read more. Keep writing.

 47. I really like and appreciate your article post.Really thank you! Really Great.

 48. Great, thanks for sharing this article.Much thanks again. Cool.

 49. I think this is a real great article post.Much thanks again. Great.

 50. Im grateful for the article post.Really thank you!

 51. Hey, thanks for the article. Fantastic.

 52. Really enjoyed this post.Much thanks again. Will read on…

 53. Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 54. Ingrid sier:

  B.U.L.L.S.H.I.T.
  Ferdig snakka.
  Slutt å gi råd ang helse.
  Dere mangler fullstendig kompetanse til å gjøre det.
  Skremmende kunnskapsløst.

 55. Looking forward to reading more. Great blog article.Much thanks again. Really Great.

 56. M88 sier:

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really thank you!

 57. Thanks so much for the post. Cool.

 58. Check here sier:

  Im obliged for the blog article.Really thank you!

 59. Thanks again for the post.Really thank you! Awesome.

 60. Awesome blog post.Much thanks again. Really Great.

 61. Great blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 62. Muchos Gracias for your article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 63. beauty info sier:

  “I would also like to convey that most people that find themselves with out health insurance are usually students, self-employed and people who are out of work. More than half with the uninsured are really under the age of Thirty-five. They do not really feel they are wanting health insurance because they’re young in addition to healthy. Their income is typically spent on housing, food, along with entertainment. Many individuals that do go to work either entire or not professional are not given insurance by means of their work so they head out without due to the rising expense of health insurance in the states. Thanks for the suggestions you talk about through this web site.”

 64. I am so grateful for your post. Really Cool.

 65. “Howdy! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!”

 66. “I think this is a real great article post.Really thank you! Fantastic.”

 67. beautyblog sier:

  “You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!”

 68. techalook sier:

  Thanks-a-mundo for the article.Thanks Again. Will read on…

 69. Wow, great blog.Thanks Again. Keep writing.

 70. “I have been examinating out many of your posts and i must say nice stuff. I will surely bookmark your blog.”

 71. vibrators sier:

  Muchos Gracias for your article post.Much thanks again. Great.

 72. Satchel sier:

  Thanks again for the blog.Really thank you! Keep writing.

 73. Looking forward to reading more. Great blog article.Really thank you! Great.

 74. wow, awesome post.Much thanks again. Cool.

 75. weight loss sier:

  “Article writing is also a fun, if you know then you can write otherwise it is complex to write.”

 76. supplement sier:

  “Im obliged for the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.”

 77. I loved your blog article.Thanks Again. Keep writing.

 78. Thanks-a-mundo for the blog.Much thanks again. Really Great.

 79. Major thankies for the article post. Keep writing.

 80. minecraft sier:

  That is really attention-grabbing, You are a very skilled blogger.

  I have joined your rss feed and stay up for searching for more of your magnificent post.
  Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 81. Hey, thanks for the blog.Really thank you! Keep writing.

 82. “I am curious to find out what blog system you happen to be working with? I’m experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find something more secure. Do you have any solutions?”

 83. Enjoyed every bit of your blog article.Really thank you! Will read on…

 84. “My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page again.”

 85. minecraft sier:

  Howdy! This article couldn’t be written any better!
  Looking at this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept preaching about this. I’ll forward this information to him.
  Pretty sure he will have a great read. I appreciate you
  for sharing!

 86. Penis Pumps sier:

  I think this is a real great article.Really thank you! Will read on…

 87. forsikring sier:

  Major thanks for the article post.Much thanks again. Great.

 88. minecraft sier:

  Hi, all is going sound here and ofcourse every one is sharing data, that’s in fact good, keep up writing.

 89. Thanks for the blog.Thanks Again. Really Cool.

 90. minecraft sier:

  Hey very nice blog!

 91. minecraft sier:

  hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to reload the web site a lot of times previous
  to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect
  your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords.

  Anyway I am adding this RSS to my e-mail and
  can look out for much more of your respective fascinating content.

  Ensure that you update this again very soon.

 92. Poker sier:

  naturally like your website but you have to test the spelling on quite a few of your posts.
  Several of them are rife with spelling issues and I in finding
  it very bothersome to inform the reality on the other hand I’ll surely
  come again again.

 93. Chara sier:

  Thanks-a-mundo for the article.Much thanks again.

 94. minecraft sier:

  It’s really a nice and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this
  helpful information with us. Please keep us
  informed like this. Thanks for sharing.

 95. “A round of applause for your article post. Want more.”

 96. 123movies sier:

  Thanks for sharing, this is a fantastic blog article. Awesome.

 97. “Thanks for sharing, this is a fantastic blog article. Keep writing.”

 98. This piece of writing is actually a fastidious one it assists new web visitors, who
  are wishing in favor of blogging.

 99. Hi, I log on to your blogs regularly. Your humoristic style is awesome, keep it up!

 100. Masturbators sier:

  I think this is a real great article post.Much thanks again. Will read on…

 101. A big thank you for your article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 102. Thanks again for the blog post.Really looking forward to read more. Want more.

 103. Thanks-a-mundo for the article.Really thank you! Will read on…

 104. Hello it’s me, I am also visiting this website on a regular basis,
  this website is in fact good and the users are actually sharing fastidious thoughts.

 105. “Awesome write-up. I’m a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a regular visitor for a long time.”

 106. learn seo sier:

  Great, thanks for sharing this post.Thanks Again. Want more.

 107. Really appreciate you sharing this blog article.Really thank you! Keep writing.

 108. dmca sier:

  Wow, great post.Really looking forward to read more.

 109. Thanks again for the post.Really thank you! Cool.

 110. Hi, just wanted to say, I liked this post. It was practical.
  Keep on posting!

 111. vaobong sier:

  A round of applause for your article.Thanks Again.

 112. 213 sier:

  “When I initially commented I clicked the Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Cheers!””

 113. Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told was a amusement account it.
  Glance advanced to far introduced agreeable from you!
  By the way, how can we keep up a correspondence?

 114. 188bet sier:

  Great, thanks for sharing this article.Thanks Again. Much obliged.

 115. 聚己內脂 sier:

  ALBION企業簡介。

 116. “Usually I do not read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice article.”

 117. Thanks for sharing, this is a fantastic article post. Really Cool.

 118. MJ’UT X 【無油感系列】無油感毛孔淨透慕斯 oil control foaming cleanser的商品介紹 UrCosme (@cosme TAIWAN) 商品資訊 MJ’UT X,無油感系列,無油感毛孔淨透慕斯 oil control foaming cleanser

 119. Major thanks for the blog post.Thanks Again.

 120. B&B Roma sier:

  “Well I really enjoyed studying it. This tip procured by you is very effective for proper planning.”

 121. Thanks again for the blog.Thanks Again. Will read on…

 122. 123movies sier:

  Its like you read my mind! You appear to understand
  so much about this, like you wrote the bok in it
  or something. I feel that you justt could do with
  a few p.c. to drive the message house a little bit, however other than that, that is woonderful blog.

  A great read. I’ll definitely be back.

 123. Carl Kruse sier:

  “I know this site provides quality based posts and additional material, is there any other web page which offers these data in quality?”

 124. Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided
  to browse your blog on my iphone during lunch break.
  I really like the knowledge you provide here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog
  loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, amazing site!

 125. Im obliged for the article post.Thanks Again. Cool.

 126. lubes sier:

  A big thank you for your article post.Much thanks again. Really Cool.

 127. I am curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?

  I’m having some small security problems with my latest website and I’d like to find something more safe.
  Do you have any recommendations?

 128. lingerie sier:

  Thanks-a-mundo for the article. Much obliged.

 129. Short Term sier:

  “Needed to put you one bit of word to be able to say thanks once again regarding the precious principles you have discussed in this article. It was simply open-handed of you to grant publicly all that a lot of folks could have supplied as an e-book to make some dough on their own, especially considering that you could have done it if you ever desired. Those tips likewise worked as the good way to fully grasp that other people online have similar keenness just as my very own to know the truth whole lot more with regard to this matter. I’m certain there are a lot more enjoyable occasions ahead for individuals that see your website.”

 130. Hey there, I think your website might be
  having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Ie,
  it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

 131. I really like and appreciate your article.Much thanks again. Cool.

 132. “Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.”

 133. I appreciate you sharing this blog article.Much thanks again. Really Cool.

 134. Currently it looks like Movable Type is the top blogging platform
  available right now. (from what I’ve read) Is
  that what you are using on your blog?

 135. Hi, this weekend is nice in support of me, because this point in time i
  am reading this fantastic informative paragraph here at my residence.

 136. “Amazing things here. I am very glad to peer your article. Thanks a lot and I’m having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?”

 137. Useful info. Fortunate me I found your website accidentally, and I’m stunned why this twist of fate did not came about earlier!
  I bookmarked it.

 138. I really like reading an article that can make people think.
  Also, many thanks for permitting me to comment!

 139. I truly appreciate this blog.Thanks Again.

 140. Wow, great blog post.Really looking forward to read more. Want more.

 141. Quest bars cheap fitnesstipsnew1 quest bars cheap 516999410492780544 quest bars cheap

  Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i
  was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how
  do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.
  Quest bars cheap fitnesstipsnew1 quest bars cheap 516999410492780544 quest bars cheap

 142. Major thankies for the blog article.Much thanks again. Really Cool.

 143. thick dildo sier:

  I really like and appreciate your article. Keep writing.

 144. Danny Welbeck believes that he is now man enough to be a major force for Manchester United and England. The 21-year-old striker has scored five times this season. Welbeck: I have become a man and look forward to scoring goals galore for United

 145. Fantastic post.Really looking forward to read more. Awesome.

 146. I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a quick visit this webpage on regular basis to get
  updated from most recent news update.

 147. Quest Bars sier:

  Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to determine if its a problem on my end or
  if it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 148. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck. SEO For Law Firm Marketing http://bit.ly/2R600xc

 149. film gratuit sier:

  “Major thanks for the article.Thanks Again. Awesome.”

 150. Major thankies for the article post. Want more.

 151. Sling TV sier:

  Your way of explaining all in this paragraph is in fact good, all be capable of effortlessly understand it, Thanks a lot.

 152. Sling TV sier:

  Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us valuable information to work
  on. You have done a wonderful job!

 153. Sling TV sier:

  Have you ever thought about writing an ebook or
  guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would really
  like to have you share some stories/information.
  I know my readers would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

 154. “Major thankies for the article.Much thanks again. Really Great.”

 155. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog.
  You have some really great posts and I believe I would
  be a good asset. If you ever want to take some of the load
  off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to
  mine. Please blast me an email if interested. Thank you!

 156. This is one awesome blog post.Thanks Again.

 157. Thanks so much for the post.Really thank you! Really Cool.

 158. I know this web page provides quality dependent content and other information, is there any
  other website which gives such information in quality?

 159. Sling TV sier:

  Everything is very open with a clear clarification of the
  issues. It was really informative. Your website is
  very helpful. Thank you for sharing!

 160. Limo Service sier:

  “Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same topics? Many thanks!”

 161. “Appreciate you sharing, great post.Thanks Again. Much obliged.”

 162. Thank you ever so for you article post.Thanks Again.

 163. Sling TV sier:

  Marvelous, what a website it is! This webpage gives
  useful data to us, keep it up.

 164. Sling TV sier:

  Spot on with this write-up, I seriously believe that this amazing site needs a great deal more attention. I’ll probably be back
  again to read more, thanks for the advice!

 165. Tried to find any method of additional income and always failed until I finally found something legit: http://bit.ly/2ODt2Tt – You get 30 on all products, all you have to do is copy your affiliate link and comment on blogs, forums etc. Just register and confirm your accouunt, go to affiliate links section, copy your favorite product link and spread it all over the internet. Piece of cake!

 166. “Thanks for this article. I’d also like to mention that it can often be hard when you are in school and simply starting out to initiate a long credit standing. There are many scholars who are just trying to survive and have long or favourable credit history can often be a difficult element to have.”

 167. This is one awesome article.Really thank you!

 168. Sling tv coupons and promo codes for november 2018
  You actually make it seem really easy along with your presentation however
  I find this topic to be actually one thing that I feel
  I might never understand. It seems too complex
  and very broad for me. I’m taking a look forward in your next put up, I’ll attempt to
  get the cling of it! Sling tv coupons and promo codes for
  november 2018

 169. Wow, this piece of writing is fastidious, my younger sister is analyzing these kinds of things,
  thus I am going to let know her.

 170. Thank you ever so for you post.Thanks Again. Great.

 171. 더킹카지노 쿠폰안내 – http://bit.ly/2JStOv4+ Hello there, I am really aware of amazing blog through king casino, and realised it is truly informative.

 172. This is one awesome article.Really looking forward to read more. Want more.

 173. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was
  extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring
  blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you
  have any recommendations for novice blog writers? I’d certainly appreciate it.

 174. Awesome blog article.Really thank you! Great.

 175. Hi there just wanted to give you a quick heads up.

  The text in your post seem to be running off
  the screen in Chrome. I’m not sure if this
  is a format issue or something to do with internet
  browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you get the issue resolved soon. Cheers

 176. “Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Thanks Again. Really Great.”

 177. “Keep up the fantastic work, I read few content on this website and I believe that your web site is real interesting and has got sets of superb info.”

 178. Barware sier:

  “I really enjoy the blog.Thanks Again. Really Great.”

 179. “I visited various websites however the audio feature for audio songs current at this web site is actually wonderful.”

 180. “Awesome article post.Really thank you! Fantastic.”

 181. Informative Hair Tips For Girls To Get The Hair You’ve Always Wanted in Beauty Tips हिंदी नुस्खे – http://best6diary.weebly.com/blog1/medical-marijuana-cancer-cure

 182. Please let me know if you’re looking for a writer for your site.
  You have some really good posts and I believe I would be a good asset.

  If you ever want to take some of the load off,
  I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please shoot me an e-mail if interested. Kudos!

 183. “I simply could not depart your site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person supply in your visitors? Is gonna be again often in order to investigate cross-check new posts”

 184. buy viagra sier:

  good morning good morning viagra commercial [url=http://viagrabs.com/]viagra[/url] viagra aus thailand mitbringen.

 185. “Wow, great post.Much thanks again. Much obliged.”

 186. “”Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that Thanks for lunch!””

 187. more sier:

  Since introduction of the a year ago, there has been series of updates which are affecting the performance with the website. After every major update, the organization owner leaves everything just to figure out the reasons which may have affected their website. However, the affect caused due to such updates are difficult to extract and would require a lot of time. https://wiki.hpmafia.net/index.php/Social_Media:_Time_To_Get_Creative

 188. McMillan NZ sier:

  “I like this site so much, saved to favorites. American soldiers must be turned into lambs and eating them is tolerated. by Muammar Qaddafi.”

 189. I appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Really Great.

 190. cialis compared to levitra [url=http://cialisle.com/]buy
  cialis[/url] twardy cialis.

 191. “Just want to say your article is as surprising. The clearness in your post is just great and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.”

 192. Really appreciate you sharing this blog.Really thank you! Really Great.

 193. “Might be practically impossible to come across well-informed individual on this theme, in addition you look like you understand whatever you’re posting on! Regards”

 194. “Im obliged for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.”

 195. “I value the blog post.Thanks Again. Fantastic.”

 196. Really appreciate you sharing this article.Really thank you! Want more.

 197. sildenafil online apotheke forum
  generic viagra sildenafil
  thuoc sildenafil dung cho nu duoc khong
  [url=http://viagrarow.com]sildenafil generic[/url]

 198. e111 card sier:

  I really enjoy the blog post.Really thank you! Fantastic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 00 Produkt