Karianne Hove

Karianne er genuint interessert og engasjert i å hjelpe mennesker til å leve et så godt liv som mulig. Dette gjennom å finne gleden i hverdagen på flere nivåer, og å bruke kroppen sin til trening og bevegelse. I tillegg er hun flink til å se hele mennesket og møte deg der du er.

first feature image
first feature image
Ferdigheter
90%

Styrketrening

85%

Ernæring

90%

Mental Trening

Alder: 40
Bosted: Kongsberg, men jobber også i Tønsberg

Hun er i tillegg til Personlig Trener også utdannet Rosenterapeut, og er god til å møte den enkelte på enhver følelse man måtte ha behov for å uttrykke.
Hun har erfart at en utvikling, på flere plan, gjerne skjer når man kombinerer tilstedeværelse følelsesmessig med mennesket, samtidig som man bruker kroppen fysisk.

Hun har selv erfart, gjennom over 20 år med sin egen trening og livsstil, hvor mange aspekter av livet som faktisk påvirker om man får de resultatene man ønsker gjennom trening og kosthold. Karianne har jobbet med trening i over 20 år, og har mye erfaring. Hun har som PT hjulpet mange med å bedre fysikken sin. Alt fra å bli kvitt ‘vondter’ i rygg og nakke, som dermed har resultert i en bedre livskvalitet, til å hjelpe folk frem til scenen i fitness.

Karianne brenner for å hjelpe deg med å nå målene dine og oppnå det du ønsker! Ta kontakt med henne, og jeg lover deg at hun gir det hun kan av seg selv for å pushe deg frem, motivere og inspirere deg til å bli en stadig sterkere utgave av deg selv!

Kompetanseområder:
  • Styrketrening, fitness, kosthold (mat og følelser spesielt).
Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.