Julie Kabo

Jeg heter Julie Kabo og jeg jobber som Webcoach i LA Lifestyle. Jeg bor i Sarpsborg og er utdannet Personlig trener og Kostholdsveileder gjennom Active Education. Jeg har alltid vært en jente med mye energi, og har så lenge jeg kan huske vært over gjennomsnittet interessert i trening og kosthold.

first feature image
first feature image
Ferdigheter
85%

Styrketrening

90%

Ernæring

90%

Mental Trening

Alder: 25 år
Bosted: Sarpsborg

I de 7 siste årene har jeg hatt størst fokus på styrketrening, men har også hatt perioder hvor jeg har fokusert mer på løping, sykling og kickboxing. For meg er det nemlig utrolig viktig at trening skal være lystbetont, motiverende og givende, så variasjon er derfor en viktig faktor for meg!

Som coach er det ekstremt viktig for meg å møte deg der du er i dag og bli kjent med deg som menneske. Alle har vi våre utfortinger, styrker og svakheter, og dette er noe jeg tar hensyn til. Jeg vil lytte til deg og jobbe ut ifra ditt utgangspunkt, alle er forskjellige og dermed blir også veien vi skal gå sammen helt unik. Hos meg vil du bli tatt godt vare på, jeg tilrettelegger for at du skal ha det bra på veien mot målet. Mestring, treningsglede, matglede og overskudd av energi står i fokus hos meg!

Det eneste jeg vil er at du skal lykkes! Jeg vil at du skal nå dine mål med stil, og være stolt av deg selv! Jeg vil at du skal finne den balansen i livet som passer deg, din kropp og din hverdag. Jeg vil være her for deg hele veien. Jeg vil dra deg opp på de dagene ting føles tungt og jeg vil dele gleden med deg de dagene du føler deg uovervinnelig! Sammen er vi så mye sterkere!

Jeg står med åpne armer for å ta deg imot. Jeg har et brennende ønske om å få være din veileder, motivator og støttespiller, så aldri nøl med å ta kontakt med meg!

Jeg gleder meg til å høre fra deg!!

Kompetanseområder:
  • Utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom Active Education. Jeg er spesielt opptatt av at man skal oppleve gleden, mestringen og energien trening og riktig mat kan gi. Jeg er spesielt interessert i hvordan kroppen kan formes ved hjelp av styrketrening, næringsrik og nok mat, men jeg har også kompetanse innen vektnedgang. Jeg er opptatt av å finne den veien mot målet som er gjennomførbar for deg og som du kan trives med i din hverdag. Jeg ønsker å gjøre mitt ytterste for å være den veilederen, motivatoren og støttespilleren du trenger for å komme dit du vil! Jeg vil være der for deg hele veien!
Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.