Camilla Larsen

Jeg er en livsglad og treningsglad jente som virkelig brenner for trening og det å hjelpe andre til å bli den sterkeste utgaven av seg selv. Har mange år bak meg med både fotball og styrketrening, og i det siste har jeg stilt i bikinifitness to ganger.

first feature image
first feature image
Ferdigheter
80%

Styrketrening

85%

Ernæring

90%

Mental Trening

Alder: 21 år
Bosted: Voss/Bergen

Mitt mål for deg som kundeer at du skal finne treningsglede og mestringsfølelse sånn at veien vi skal gå sammen mot målet blir en gøy reise! Jeg vil dele kunnskap slik at du kan ta med deg denne kunnskapen senere i livet, det er viktig at du tar i bruk de verktøyene jeg gir deg, men det er du som må gjøre jobben som skal til. Jeg vil motivere, pushe og inspirere deg til at du skal nå DINE mål og føle deg fantastisk! Det som er viktig for meg er at vi sammen kommer frem til en sunn måte på å nå dine mål og tilrettelegge trening og kosthold som passer deg og din hverdag

Jeg vil se deg der DU er i livet ditt og være en støttespiller som støtter hele veien!

Mitt livsmotto som jeg lever etter; Litt er bedre enn ingenting og gjør man ingenting kommer man ingen vei. Men gjør man litt hver dag i retning målet vil man nå målet sitt, det tar av og til bare litt lengre tid.

Utdannet personlig trener og påbegynt kostholdsveileder ved Høyskolen Kristiania, har og erfaring fra treningssenter. 

Kompetanseområder:
  • Bikinifitness, muskelvekst, vektnedgang
Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.