Close

BLI STERK OG SELVSIKKER MED LENE ALEXANDRA

Ønsker du å bli en sterkere utgave av deg selv? Jeg brenner for å skape sterke og selvsikre powerladies, og jeg har nå skapt et treningsprogram, hvor du på 90 dager skal forme kroppen din og føle deg Fit & Fabulous! 

Nytt, unikt treningsprogram på nett:

- Lene Alexandra

LA Lifestyle Fitness Coach

Hvordan vet jeg at Fit & Fab programmet kan fungere for DEG? 


Jeg har trent og coachet tusenvis av damer akkurat som deg! Flere hadde mistet troen på seg selv, og trodde ikke de kunne bli selvsikre og få en sterkere og mer spenstig kropp igjen. Men jeg hadde troen på dem, og sammen har vi skapt resultater. 


Vi har alle et enormt potensial, om vi er villig til å gjøre det som skal til.


Jeg elsker å se kvinner som vokser seg sterkere og utstråler selvsikkerhet. Kvinner som bærer sin kropp med stolthet mener jeg er utrolig sexy.


Silje under her er et eksempel på en av våre kunder i LA Lifestyle, som fulgte vårt kosthold og treningsprogram over en 3 måneders fase: 


Som du kan se på før/etter bildet, skjedde det en enorm transformasjon. Kunden fikk bedre holdning, ble mer selvsikker og følte seg Fit & Fab!


Hardt arbeid og kontinuitet over tid, gir de BESTE resultatene!DERFOR VIL DET FUNKE FOR DEG

"Jeg skjønte at jeg måtte gjøre noe når vekten nesten viste 3 sifret tall. Jeg måtte ta grep, men jeg klarte det ikke alene. Jeg hadde prøvd det meste.. Jeg var lei, og hadde ikke troen på meg selv lenger. Det var helt til jeg fikk øynene opp for teamet, Team La Lifestyle. Det er med hånden på hjertet den beste avgjørelsen jeg har tatt i mitt liv. 


Med en gang blir du tatt inn i et miljø som sprudler av sterke, råe, inspirerende og tøffe kvinner, alle med hver sin historie. Det er nesten umulig å sette ord på hvor bra jeg hadde det under denne perioden, for det må oppleves av en selv! Det som er så fantastisk er at det passer for alle! 


Jeg står igjen med en ny og sterkere kropp, sterkere sinn, større selvtillit, bedre utstråling, masse mer kunnskap og erfaringer og en hel gjeng med nye venner takket være team La Lifestyle."


- Silje Senning

ER DU KLAR FOR Å...

Jobbe målrettet og samtidig vite at hver time du legger ned i trening gir deg de aller beste resultatene?


Få mer muskler og lavere fett prosent, som vil fremheve din flotte figur?


Spare deg for utallige timer på kjedelige kardiomaskiner?


Overkomme den overveldende og paralyserende følelsen du får av å ikke vite hvor du skal starte fordi det finnes så mye forskjellig informasjon der ute!


Bli den sterkeste utgaven av deg selv!


Se deg selv i speilet og være stolt av det du ser

FIT & FAB gir deg alt det... og mye mer!

Bli den sterkeste utgaven av deg selv med LA Lifestyle

Du vet hvilken dame jeg tenker på.

Du kjenner utstrålingen hennes når hun kommer inn i rommet.


Hun har en kropp og en selvfølelse de fleste misunner henne.


Hun representerer styrke og selvtillit.


Med mitt treningsprogram vil du bli denne kvinnen, om 90 dager, om du er villig til å gå '' ALL IN''

Charlotte WK har fått en stolt og sterk kropp etter å ha trent med Lene Alexandra og Team LA Lifestyle

Of course it's hard. It's supposed to be hard. If it was easy, everybody would do it. Hard is what makes it great!

Du vil ha en sterkere kropp.


Du vil ha en mer spretten rumpe.


Du vil se sterk og sexy ut.


Du vil ha en energi som utstråler femininitet.


Det er nettopp dette FIT&FAB-programmet gir deg.


Vi skaper sterke, stolte damer med kropper som ser bra ut i bikini!

Hvis du gir meg 90 dager av ditt liv så skal jeg gi deg kroppen og selvtilliten du alltid har drømt om.

DETTE PROGRAMMET ER DESIGNET FOR Å GI DEG...

Den sterke og spenstige kroppen du alltid har drømt om.


Et kostholdsprogram som er designet for at du skal få det aller beste resultatet.


Masse energi og styrke til å møte hverdagens utfordringer.


Verktøy og kunnskap du kan ta med deg for å få varige resultater livet ut.


Selvtillit som får deg til å stråle både på innsiden og utsiden. Du vil føle deg SMASHING!


DERFOR LAGET JEG FIT&FAB-PROGRAMMET

Kjære deg som nå står på startstreken for å bli en sterkere utgave av deg selv.


Nå skal jeg fortelle deg noe personlig. 


Mange tvilte på meg da jeg i 2008 ønsket å gjøre en stor endring i livet mitt. Fra å være en artist som hele tiden søkte andres anerkjennelse og spilte på utseendet og på kropp og sex, gikk jeg over til å lytte innover og være tro mot meg selv. 


Jeg fjernet silikonpuppene, og vant Skal vi danse på TV2!


Jeg fant min indre superkvinne og en måte å leve i pakt med henne på, uten å gå på akkord med meg selv og mine verdier. Jeg bestemte meg for å gjøre en endring. Nok var nok.


Jeg kunne valgt å lytte til alle de som sa jeg ikke ville klare det, eller stole på min egen intuisjon og ha tro på meg selv.


Jeg tok sjansen på å kaste meg utenfor komfortsonen og hoppe ut i det ukjente.


Jeg var drittlei av å la meg styre og være en brikke i andres spill.


Det var på tide å leve i tråd med egne verdier og tørre være meg sjæl. 


Og for en reise det har vært!


På veien utdannet jeg meg til personlig trener og coach. Jeg trente og svettet og endret tankesettet mitt radikalt. Og jeg har sett andre kvinner oppnå akkurat samme forvandling som meg selv. Det er en utrolig følelse!

Bildet: Til venstre ser du meg som ung og usikker, med spiseforstyrrelser og depresjoner. Til høyre ser du meg flere år etter, sterkere og i en helt ny versjon. Litt av en forandring, eller hva?

Du trenger slett ikke bli noen fitnessutøver for å oppnå STOR endring i livet ditt! Med min erfaring med å endre min kropp på en ekstrem måte, vil jeg nå kunne hjelpe deg til å få en mer spenstig bikini kropp, slik du ønsker deg.


Hva venter du på? Jeg gleder meg til å dele dette Fit & Fab treningsprogrammet med deg!


Jeg VET at det vil gjøre en forskjell! Er du klar? 

BLI BEDRE KJENT MED MEG

Er det noen som vet alt om hva det vil si å endre seg, så er det meg. Jeg vet at det er vanskelig og skummelt og kan virke uoppnåelig og slitsomt. Jeg vet at bare det å stå imot andres tanker, meninger og følelser kan være skummelt nok i seg selv. 


Jeg har vært gjennom alle trinn i den reisen du står foran nå, også i offentlighetens søkelys. 


Og jeg kan si, med hånden på hjertet: Det er verdt det! Følelsen av å være på plass i seg selv er helt uvurderlig. Jeg har aldri følt meg sterkere og mer sikker på meg selv. 


Jeg ønsker det samme for deg <3

Her kan du se en kort video der du kan bli litt bedre kjent med meg og min historie:

"I LAlifestyle så lærer man å tenke nytt"


...tenke annerledes og stille seg selv daglig spørsmål som ”Vil det jeg gjør den dag i dag, sørge for at jeg når mitt mål”?


Om målet ditt er ned 5 kg fett, opp 10 kg muskler, stille i bikinifitness eller annet, så vil team LAlifestyle bygge opp selv den skjøreste kvist, til å bli en sterk gren. Så hopp. Ikke vær redd, men smil. Det er jo utenfor komfortsonen magien skjer."


- Caroline Jensen Dahle

"Jeg er sterkere enn noen gang"


Jeg ble en del av LA Lifestyle når jeg virkelig var på bunnen. Jeg var deprimert. Følte meg ikke bra nok på noen områder. Jeg følte at jeg ikke mestret hverdagen og selvbildet var absolutt ikke bra. Jeg trengte sårt noe nytt og unikt for å komme meg opp igjen og da jeg bestemte meg for å bli endel av LA Lifestyle, endret ting seg fort. 


Jeg har nå funnet meg selv, blitt en sterkere utgave av meg selv både fysisk og psykisk, og med dette fått en bedre livskvalitet. Jeg vil uten tvil si at det er den mentale styrken jeg er mest takknemlig for. Det å føle seg bra nok, et bedre selvbilde og trua på meg selv. Dette hadde jeg ikke klart uten å ha LA Lifestyle i ryggen, som har åpnet øynene mine og støttet meg gjennom hele prosessen. Jeg er BRA NOK! Jeg er sterkere enn noen gang. Jeg vet nå at jeg kan klare alt jeg vil og er klar for alle hindringer jeg vil møte på min vei fremover.


- Martine

"Eg er god nok! Og det er du også!"


Team LA Lifestyle har virkelig endret min kvardag og min livsstil. Ved å dele sin erfaring, og sine sterke og svake sider, har dei motivert meg og vist meg at det du har, og det du kommer fra, er din styrke til å klare akkurat det du vil! 


Å komme inn i eit samhold med så sterke damer som gir deg følelsen av å vere så velkommen hos dei, og ikkje minst heime i eget skinn, er virkelig fantastisk! Dei har støttet meg, hatt troen på meg og vist meg at med hardt arbeid, får eg til akuratt det eg drømmer om! 


- Anette

Disse jentene bestemte seg for å gjøre en endring og fikk utrolige resultater. Med FIT&FAB vil du også kunne få slike resultater!

EKTE JENTER. EKTE RESULTATER.

Gjør som de andre jentene og start din transformasjon i dag.

"Det er helt sykt moro å kjenne at selvfølelsen vokser..."


Å oppleve at kroppen forandrer seg så mye er veldig spesielt. Det er en ting å legge ut før-og-etter bilder på nettet og få masse ros, det er helt fantastisk, men det er de små tingene i hverdagen som får meg til å smile. Som at man går ned fra tre bilringer til en, alle klærne mine har blitt for store og magen detter oppi buksa istedenfor utenfor. Det helt sykt moro å kjenne at selvfølelsen vokser samtidig som fettet minker og musklene blir større.


Jeg har vokst mye på denne reisen, og jeg er blitt en bedre versjon av meg selv på alle plan. Jeg er helt forelska i The LA Lifestyle, og er evig takknemlig til Lene, hennes team og selvfølgelig min familie i Team LA Lifestyle.


- Astri (22), Oslo

DETTE FÅR DU

12 ukers Fit & Fab treningsprogram med Lene Alexandra


Tre ulike treningsprogram - ett for hver fase


27 treningsvideoer med Lene Alexandra


Tilpasset diett satt opp av en LA Lifestyle coach basert på ditt helseskjema


Mental trening med videoer og oppgaver som hjelper deg å nå målet - videoer med Lene Alexandra


Tilgang til lukket Facebookgruppe med LA Lifestyle teamet, Lene Alexandra og andre deltakere  - sammen er vi sterkere!


Ukentlige live-sendinger i Facebook-gruppen med en LA Lifestyle coach som svarer på alle spørsmål og hjelper deg å holde fokus på målet ditt.

TEAM LA LIFESTYLE: 

"WE'VE GOT YOUR BACK!"

I LA Lifestyle har vi tro på at du er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier og er deg selv. 


Vi har tro på at du har det potensialet som skal til for å gjøre de endringene du ønsker i ditt liv og at du har alt som skal til for å nå dine mål bare du bestemmer deg og er villig til å gjøre det som skal til. 


Vi ønsker å være der for deg på veien og støtte, backe og pushe deg slik at du kan oppleve mestring og større livskvalitet.


Endringer er utfordrende, men alt er mulig om du virkelig vil det sterkt nok! Og skal du gjennomføre en endring må du utenfor den berømte komfortsonen. 


Våre personlige trenere og coacher er sertifisert gjennom anerkjente institusjoner og har lang erfaring i å hjelpe mennesker å skape varig endring.


Du får hjelp fra oss en gang i uken gjennom webinar. Sammen vil vi skape resultater!


Vi i LA Lifestyle dømmer ingen, og vi er opptatt av å se deg som det mennesket du er. Vi heier på mennesker som tør å skille seg ut og gå egne veier. Gjensidig respekt og felles ansvar er viktig for oss. Ingenting er umulig!


Vi heier på deg!

Det blir enklere etter i dag!

Jeg vet at det ikke er enkelt å forplikte seg til å gjøre en endring i livet, og jeg kan ikke ta den avgjørelsen for deg. Men det jeg kan love deg hvis du joiner meg, er at du vil se og føle radikale forandringer på kroppen din innen de neste 90 dagene.


Og her er den gode nyheten....


Det første steget du tar, det du nå er i ferd med å ta ved å melde deg på, er tøffere enn noe av det som følger senere i løpet av de 90 dagene. Det eneste du trenger å gjøre herfra og ut, er å følge opp og gjøre det du blir bedt om, så sørger vi for å ta deg helt til målstreken. Gled deg, det er en utrolig følelse å gjennomføre noe du virkelig har drømt om. 

Jeg har tro på deg!


- Lene Alexandra

PENGENE TILBAKE-GARANTI

Vi har gjort det veldig enkelt for deg. Meld deg på nå, og prøv ut programmet de to første ukene. Hvis dette ikke er for deg, sier du bare ifra til oss, så får du alle pengene tilbake. Ingen spørsmål! Dette programmet er laget for DEG. 

SPØRSMÅL OG SVAR

Er dette programmet for nybegynnere?


Ja! Dette programmet kan benyttes av alle, du starter på det nivået du er, og vil gradvis bli sterkere etter hvert som du legger på mer vekt og pusher deg selv.

Hvor mye tid må jeg sette av?


Vi har prøvd å gjøre dette programmet så enkelt og raskt som mulig, men for å få til en skikkelig transformasjon er det viktig å legge inn jobben som må til. Vi beregner 45 minutter 5 dager i uken.

Hvor lenge må jeg trene på hver økt?


Hver økt er satt til kun 45 minutter inkludert oppvarming! Det har selv travle småbarnsmødre og karrierekvinner tid til :)

Kan jeg trene hjemme?


Hvis du er godt kjent med trening, og selv vet hvordan du kan tilpasse og belaste kroppen, kan du gjøre dette programmet hjemme. Dette krever at du har en del kunnskap.

Rekker jeg deg med jobb og barn?


Yes, med kun 45 min per økt så er det fint mulig å få til det. Husk også at energien du får av denne treningen vil gi deg følelsen av at du får ekstra tid!

Jeg har en fysisk skade, kan jeg ta det likevel?


Det kommer helt ann på hvilken skade du har. Er du usikker, send en mail til team@lalifestyle.no merket: "Fit & Fab"

Kan jeg se videoene på mobil og iPad?


Ja, dette programmet kan vises på alle enheter, slik at du kan få tilgang hvor som helst.

Er dette programmet tøft?


Programmet er designet for at du skal pushe deg selv ut av komfortsonen, og det er der de største endringene skjer. 

Alt handler om hvilken innstilling du har. Skal man lykkes og nå målene sine, må man kjenne på litt motstand.

Kan jeg betale med faktura?


Nei, dessverre. Vi godtar kun betaling med kort.

Fit & Fab er utgitt av LA Lifestyle i samarbeid med Inspiro Academy.

Kjøpsvilkår. Personvern.