Home  >>  Livsstil  >>  Det er lov å ta en Timeout

I dagens samfunn går det i hundre stort sett hele tiden. Mange klarer ikke lande, få tid seg selv eller nyte livet. Vi skal gjerne prestere på skole, jobb, som foreldre, som venn eller ovenfor samboer og barn. Ingen av oss har ubegrenset med energi, og alle trenger vi litt egentid.

Vi trenger å gjøre det som gir oss energi, motivasjon og livsglede ♡ Noen ganger må vi gjøre noe hyggelig sammen med venner eller familie, mens noen ganger trenger vi å gjøre noe helt alene. Gjøre noe der ingen har forventinger til deg, ingen som styrer eller kontrollerer hva som blir gjort, bortsett fra deg selv ♡

Jeg vet at dette ikke alltid er like lett, men hva om du gjør en avtale med deg selv? Sett av en dato i kalenderen 1 gang i mnd hvor du skal bruke tiden på det du har lyst til? Gi beskjed til samboer hvis du har, og ikke legg andre avtaler til denne dagen som du vet ikke vil gi deg ro.

Det er mange måter vi får energi på og vi er alle ulike på det området. Så her er det jo da viktig at du gjør det du har lyst til! Om det er å gå en tur, dra på spa, bo på hotell en natt alene, dra på konsert med venner, eller bare være hjemme med en god bok og slappe av. Det er opp til deg♡

Jeg vet selv hvor lett det er å miste seg selv og gå på en kjempesmell, og vi skjønner det gjerne ikke før det er for sent. Og da kan veien tilbake bli uendelig lang.

Så min oppfordring til deg er å forebygge dette, og nå begynne å sette av tid til deg selv♡

Take care of yourself ♡
Tina Hellstrøm // Web Coach


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 0.000 Produkt