Home  >>  Livsstil  >>  Å være psykisk syk er ikke mindre normalt enn å ha forkjølelse

#sponset


Foto: Nina M Johnsen / @yngvarandersen @lassetufte @larszakariassen @steinetommy @hanvonh
@adrianlund_ @hannesorvaag @marianndeila @alexandrakakurina @mariannesandaker @vibekeskofterud Silje Marie Strandberg @juneholm @tegnehanne

I helgen var jeg en av flere som stilte opp for å fronte en god sak ”Psyktfokus” for å sette fokus på psykisk helse. Jeg får mange forespørsler om å stille opp på ulike saker og takker oftere nei enn ja, men dette takket jeg umiddelbart ja til. Dette fordi det er viktig for meg å bryte barrierer og bidra til mer åpenhet rundt psykisk helse i samfunnet. Personlig har jeg både opplevd, erfart og sett såpass mye i livet at jeg mener å være psykisk syk er ikke noe mindre normalt enn å være forskjøla. Det er på tide å normalisere dette og at ikke de som har psykiske utfordringer i livet skal skamme seg. Jeg har vært Personlig Trener, coach og støttespiller for utallige mennesker siden 2011 og alle har sine utfordringer mer eller mindre til tider på det psykiske planet. Derfor føltes det utrolig meningsfullt og godt å få delta på Holmenkollstafetten i helgen.

Og spesielt stas var det å løpe sammen med min venn Hans Erik Dyvik Husby som jeg er så stolt av. Han har nettopp vært igjennom en slankeoperasjon og løp store deler av siste etappen sin. Han hadde ikke løpt siden han løp på scenen som rockestjerne for 9 år siden om jeg ikke husker feil. Han inspirerte mange i helgen. Det å få løpe sammen med han og oppleve hans mestringsfølelse gjorde meg utrolig glad. Det å være med på et så folkelig arrangement og se mennesker i alle farger og fasonger i en sporty sammenheng føltes så utrolig bra. Jeg elsker denne type arrangementer. Det minner meg om da jeg var håndballjente som var på cup da jeg var lita <3

Jeg vil takk Lars Zakariassen som tok initiativ til dette og koordinerte alt sammen. Vi har lenge skulle ha funnet på noe sammen og dette var jo midt i blinken! Det er fantastisk når man møter mennesker som brenner for det samme. Sammen er vi jo mye sterkere! Og det er fantastisk når man både kan sosialisere med fine folk og kunne fronte en super sak samtidig. For en dag!

Jeg vil takke sponsorer Mizuno for sko, Polar for pulsklokke, Oakley for solbriller, Zenzah for kompresjonstøy.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 0.000 Produkt