Home  >>  Livsstil  >>  Tina´s livstilsendring

En reise som ble så mye mer enn bare en reise…..

Høsten 2014 var en tøff tid for meg, da vi opplevde en tragedie i familien, og jeg var litt nede i kjelleren fra før. Jeg var på trening en dag det var veldig tungt, kom hjem og så igjennom Instagram feeden, og der dukket det opp et innlegg på Lene Alexandra sin side, hvor hun hadde en konkurranse gående, og en heldig vinner kunne vinne en treningsreise med henne.
Jeg satt sliten og ferdig trent i sofaen, tok en selfie og postet ut på Instagram. Dette med å dele bilder der var litt nytt for meg, og jeg husker jeg kikket igjennom taggen #lachallenge og der var det sykt mange bra bidrag! Og jeg hadde delt en sofa selfie, og hadde ingen forhåpninger om å vinne.

Dette var bildet jeg delte den dagen.

Jeg fleipet litt med mannen og husker jeg sa: Hvis jeg vinner Treningsreise med Lene Alexandra så regner jeg med det er greit jeg drar på den😉
Det gikk ca 1 uke, og jeg tenkte ikke så mye over dette bildet jeg hadde delt. Men påfølgende fredag hadde vi hatt Fredagstaco som vi alltid har, og da vi var ferdig kikket jeg på telefonen.
Der sto det på skjermen: @lenealexandra har tagget deg i et innlegg.
Da jeg åpnet Instagram fikk jeg helt sjokk, for der sto det at den heldige vinneren var meg!
Jeg måtte lese det flere ganger før jeg ropte med skjelven stemme på mannen og sa at jeg hadde vunnet treningsreise med Lene Alexandra! Jeg lo, var i sjokk, gråt og måtte jo ringe mamma. Vi visste jo ikke så mye om hvor og når dette var, så vi gikk inn på XXL sine sider og der var det også et stort bilde av meg som vinner, og der sto det at turen gikk til Mallorca. Denne turen ble avlyst, og da ringte de fra Puma Norge og sa at jeg kunne få lov til å være med til Miami isteden! Jisess, tenkte jeg! Jeg som da var 33 år, hadde aldri reist alene, aldri vært i USA, jeg turte ikke ta trikken i Oslo alene en gang 😉 Jeg skulle nå på tur til Miami med 14 andre jenter som jeg ikke kjente!

Denne turen ble vendepunktet i mitt liv, og allerede i Miami skjedde det store endringer for meg. Jeg har slitt med angst i mange år, pga en ‘’bestemor’’ som truet med at hun, politiet eller barnevernet skulle komme å hente meg. Hun var psykisk syk, og hun jugde til alle, og fortalte mange stygge ting til familie, venner, kjente, politiet og barnevernet.. Dette resulterte i at jeg fra 6-7 års alderen ikke turte å gå ute alene, jeg gjemte meg for alle bilder, og jeg lagde ‘’leker’’ på vei hjem fra skolen med venner, hvor vi da latet som at det var krig og alle biler som kom kjørende var tyskere, og vi gjemte oss. Jeg brukte evig lang tid hjem fra skolen… Denne angsten satt så dypt, at jeg i alle år hadde vært redd for å gå ute alene, uansett om det var dag/natt, boligfelt/skog, jeg var livredd. Jeg fikk alltid mine ungdomskjærester til å følge meg hjem, eller hvertfall nesten. Men de visste ikke hvor redd jeg var… Da vi var i Miami holdt Lene Alexandra et foredrag for oss, og hun utfordret oss til å fortelle noe vi ikke hadde fortalt noen, og da sa jeg dette. Lene Alexandra utfordret meg da til å løpe alene på strand promenaden i Miami dagen etter…. Jeg husker at angsten kom, og jeg hadde ikke veldig lyst, men jeg puttet pluggene i ørene, på med musikk, og jeg løp alene nedover promenaden i Miami! Aldri har jeg følt meg så fri, og det kom noen tårer underveis. Det var en befrielse, og jeg følte meg 10 kg lettere etter den lille løpeturen.

Og jeg gikk dagen etter ut å spiste lunsj helt alene i Miami! Mannen fikk helt sjokk! For jeg måtte jo ringe og skryte litt 😉 Angsten har nå sluppet taket, jeg går alene, løper alene, reiser alene og jeg tar jaggu trikken alene i Oslo også😉 haha!


Bildet er tatt på Miami Beach

Denne reisen har endret livet mitt. Jeg blitt en del av LA Lifestyle, har fått en bestevenninne i Lene Alexandra, jeg har vokst så sykt mye mentalt og fysisk de siste 3 årene. Lene Alexandra har vært min motivator, inspirasjon, støttespiller og coach, og jeg har blitt utrolig glad i henne.
Hun pushet meg til å følge drømmen, og sommeren 2017 ble jeg ferdig utdannet personlig trener, og jobber nå som webcoach i LA Lifestyle. Dette er drømmejobben! Nå hjelper og veileder jeg andre igjennom sine livsstilsendringer, støtter, motiverer og pusher dem mot deres mål.
Jeg har selv vært igjennom en stor endring, og jeg har mye livserfaring i bagasjen som jeg gledelig deler med mine kunder og bruker som verktøy når jeg coacher.

Bildet til venstre er fra treningsreisen til Miami Mars 2015, bildet til venstre er nå Mars 2018
Det som er mest fascinerende er jo at vekten er så si det samme, men fysikken og det mentale er totalt forandret, og jeg hadde aldri klart dette uten Lene Alexandra i ryggen <3 Dette var en liten del av min reise, takk for at du leste <3 Tina Hellstrøm Webcoach LA Lifestyle Kunne du tenke deg å ha meg som coach? Send meg en mail: tina@lalifestyle.no Lene Alexandra og jeg skal ha en ny treningsreise i September 2018! Denne gangen går turen til fantastiske Kreta! Ønsker du å bli med? Se mer info her: https://www.apollo.no/reiser/apollo-sports/treningskalender/lene-alexandra?freetextsearch=lene


2 Comments so far:

  1. LA Lifestyle, thanks so much for the post.Much thanks again. Really Cool.

  2. You made a number of fine points there. I did a search on the subject matter and found mainly folks will go along with with your blog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 0.000 Produkt