Home  >>  Education  >>  Hva skjer når man går av en ”ekstremdiett”?

Veldig mange som går på diett stiller gjerne spørsmålet. Når kan jeg spise normalt igjen? Da spør jeg ”Hva er normalt” ? Og når har du lyst til å gå tilbake til utgangspunktet du hadde da du startet dietten? Spiser du slik du pleide spise går du tilbake til utgangspunktet. Jeg sier ikke at du skal gå på diett for resten av livet. Vel, alt avhenger jo av hvordan du definerer ordet diett. I følge Wikipedia beskrives Diett slik:

Diett er et begrep i kosthold og ernæring. Det kan defineres på flere måter: Diett er normativ oppskrift, til forskjell fra kosthold, som er en deskriptiv beskrivelse. Diett er for syke (med den hensikt at de skal bli friske), mens kosthold er for friske.

Jeg definerer ordet diett synonymt med det å ha en plan for hva du spiser og jeg mener selv at det kan være en god ide å ha litt struktur, rutiner og en plan når det kommer til kostholdet avhengig av hvilket mål du har. Det er større sjans for at du lykkes når du har en plan for hvordan du skal nå ditt mål. I løpet av livet har jeg testet mange ulike dietter på godt og vondt. Jeg har gått på saftekur, torskedietten, Paleo, Periodisk faste, norsk husmannskost, Atkins, God gammaldags fitnessdiett bare for å nevne noen av dem. Stort sett fungerer de fleste om man bare følger de og går all in, men det er ikke dermed sagt at en diett passer alle. Spesielt ikke i dag som mange også har ulike sykdommer og allergier. Vi sender derfor alltid ut et helsedeklarasjonsskjema til våre nye kunder slik at vi får nok informasjon før vi skal skape en diett. Noe av det vi er opptatt av i LA Lifestyle er å se hvert enkelt menneske og skreddersy dietter og treningsprogram. Dette er noe vi virkelig digger. Det er viktig for oss at du når dine mål. Din suksess er vår suksess og vi er opptatt av å levere kvalitet slik at vi har fornøyde kunder. Nettopp derfor setter vi også pris på tilbakemeldinger. Vi tror ikke at en webcoach er rett for alle. Derfor er du velkommen til å si ifra om du ikke føler kjemien stemmer slik at vi kan tilby deg en annen coach som matcher bedre med deg slik at dere sammen kan skape de beste resultatene. Det viktigste for oss er at DU lykkes.

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt. Du har sikkert som meg og mange andre storkost deg i påsken med både sjokkis og alkohol. Dont worry, vi er klare for å ta deg i mot og vet hva som skal til for å få deg i form til sommeren.

Send mail til team@lalifestyle.no

Vi gleder oss til å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv og stråler!

Bilde hentet fra @lalifestylefood


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please wait...

Registrer for nyhetsbrev

Ønsker du å holde deg oppdatert om LA lifestyle? Få nyheter og informasjon ved å fylle inn din e-post under.

kr 0.000 Produkt